ELLEN OG OLIVER

Oliver Zaulich er vokst opp i de tyske alper i Garmisch PartenKirchen  og Füssen. Han kommer fra en restaurantfamilie og startet selv i bransjen som ungdom.

Ellen er vokst opp i  Trondheim., og startet sin utdanning innenfor tv-produksjon. i Norge og USA. Tilfeldighetene gjorde at hun begynte med turisme og handel, og traff Oliver på felles arbeidsplass på vestlandet i 1996.

 

Faren til Ellen, Steinar Thorvaldsen kjøpte i 1992 en litt falleferdig brygge i Kuringen som da skulle bli familiens feriested. I stedet gikk planene over til å skape det Kuringen Bryggehotell er i dag. Etter 19 år med snekring og driftansvar, pensjonerte han seg i 2011.

 

Ellen og Oliver tok da over driften og eiendommen i 2015. Paret ønsket å skape et sted som de selv ønsker å feriere på. Ellen er veldig glad i å reise og besøke små unike hoteller og for hvert besøk kommer en ny inspirasjon.​

Utviklingsarbeidet startet for fullt i 2016 med ombygging og restaurering. Etter en stor byggeprosess framstår Kuringen Bryggehotell fra 2018 som et moderne hotell, med en stolt historie. 

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

Kuringen Bryggehotell

Stokksundveien 1288,

7177 Revsnes |  post@kuringen.no